Create phpfox Template
Menu
November 16, 2017 by
Taidan jättää nuo maahanmuuttojutut ihan rauhaan niistä kun joutuu niin vittumaiseen kuseen. Minä taidan ostaa vaan sen koraanin niinku äänikirjana! Allahu Akbar!
2 views 0 likes
November 16, 2017 by
I touch my self! Horny but impotent!
3 views 1 like
November 16, 2017 by
Minun nukkumisrytmi on täysin päälaellaan, minä nukun päivällä ja valvon yöllä! Not hyvä! Välillä minä herään ja valvon muutamia tunteja ja sitten taas nukkumaan. Kun minä en saa edes mustalaisnaista tyttöystäväksi niin mun pitää varmaan turvautua maahanmuuttajanaisiin että saisin elämänkumppanin mutta voi olla että poikamiehen elämän passaa mulle paremmin.
2 views 1 like
November 16, 2017 by
On aivan ilmiselvää että internetissä esiintyvä sensuuri on vallannut vapaan, itsensä ilmaisun aivan täysin. Tällä tarkoitan sitä että globaalisesti ajatellen vain kristityt ovat täysin vapaata riistaa. Muslimeista kirjoittamista ei sallita edes silkkihansikkaissa. Olen ymmärtänyt että minä saan jonkinlaisen tuomion, ehkä päiväsakkoja tai jotain sen kaltaista. Ehkä tuomiota lieventää se yksityiskohta että minä olen henkisesti vammainen.
4 views 0 likes
November 16, 2017 by
Minä deletoin kaikki blogikirjoitukset, siis aivan kaikki! Hyvät ystävät ettekö te ymmärrä että mun kirjoitukset ovat hyvin suurelta osalta vain ironiaa!
3 views 0 likes
November 16, 2017 by
Joka asettaa yleisön saataville tai muutoin yleisön keskuuteen levittää tai pitää yleisön saatavilla tiedon, mielipiteen tai muun viestin, jossa uhataan, panetellaan tai solvataan jotakin ryhmää rodun, ihonvärin, syntyperän, kansallisen tai etnisen alkuperän, uskonnon tai vakaumuksen, seksuaalisen suuntautumisen tai vammaisuuden perusteella taikka niihin rinnastettavalla muulla perusteella, on tuomittava kiihottamisesta kansanryhmää vastaan sakkoon tai vankeuteen enintään kahdeksi vuodeksi....
3 views 0 likes
November 15, 2017 by
BTS (tunnetaan myös nimellä Bangtan Boys, Bulletproof Boy Scouts ja Beyond the Scene, kor. 방탄소년단, Bangtan Sonyeondan) on eteläkorealainen seitsemänhenkinen k-pop-yhtye, jonka levy-yhtiö on Big Hit Entertainment. BTS debytoi 13. kesäkuuta 2013 kappaleellaan "No More Dream" julkaisten samalla ensimmäisen singlealbuminsa 2 Cool 4 Skool, jonka jälkeen he ovat julkaisseet kymmenen koreankielistä albumia ja yhden japaninkielisen studioalbumin. Japanissa yhtyeen levy-yhtiönä toimii Def Jam Japan. BT...
3 views 0 likes