Blogi

Kiirettä pitää

Kiirettä pitää ainakin jossain mielessä ku en kerkee ees blogia kirjottaa.
Jos tässä aletaan niinku kuolemaa tekemään niin toivon että ette muistele mua pahalla, tiedän kyllä että oon ollu netissä ”puuhaamassa” kuin helevetin idiootti! 🙁
Eput soi ja minä mietin esim elämää ja sukulaisia. Varmaan aika harva saa kuulla etukäteen kuolevansa kohta 😐 Jos uskon lääkäriä niin mun kuolema tulee olemaan aika helppo, ensin olen erittäin väsynyt ja sitten yhtenä aamuna en enää herääkkään.
En ois kyllä uskonut että mun elämästä tulee näinkin lyhyt ja enkä minä sitä naistakaan koskaan löytänyt, tasan ei käy onnen lahjat! 😐

Voi kun!

Voi kun nuo Siikalatvan nuoret löytäis ton mun Twitch kanavan ja myös tämänkin sivuston, ois niin mukava jutella saman kylän sakin kanssa (SIIS ONLINE!).
Uskon että kohta mun Twitch kanavalla on Siikalatvasia useitakin.
Mulla kun on tätä aikaa niin rajallisesti että sitä ei passaa tuhlata.
Mutta toisaalta jokaiselle tulee se oman lähdön aika mutta nyt on kohta aika soittaa äitimuorille skypepuhelu, meilla on joka aamu videopuhelu.

Uusi aamu! 20.6.-19

Tästä päivästä tulee erikoinen koska tänään minun luokse tulee kaksi kunansihteeriä keskustelemaan tästä mun tilanteesta ja sen tulevasta kehityksestä.
Ihan jokainen ihminen ei kutsu kunnansihteeriä puhumaan omasta todennäköisesti äkkiä tulevasta kuolemasta. 😀
Minä sanon kyllä kunnansihteereille että minä asun täällä, omassa kotona niin kauan kun vain kykenen.
Olen kyllä ihmetellyt missä kaikki Ranttiset nuoret ovat kun heitä ei näy Twitchilläkään yhtään, eilen mun täällä omalla sivustolla oli yksi Siikalatvan ihminen, minä kun käytän Google Analyticsia niin se kertoo käyjät hyvinkin tarkoin.
Maltan tuskin odottaa tämän aamuista videopuhelua äitimuorin kanssa, minä rakastan äitimuoriani äärettömästi. Äitimuori on ollut aina mun tuki ja turva!
Ei vaan nyt mun pitää mennä tukikeskukselle aamupuuron syöntiin.

Uusi aamu ja uusi päivä!

Vielä nyt olen kyllä aika sanaton tuosta uudesta pahasta uutisesta. Olen vähän jo kelannut tätä tilannetta, ajattelen näin, kun minä joka tapauksessa istun tässä koneen edessä loppuun asti niin miksi minä en striimaisi koko loppuelämääni nettiin.
Internet ja striimaus ovat minun rakkaimat harrastukset, ja kun kohta tulevat hautajaisetkin niin Twitchillä voi kerätä rahaakin ainaki muutaman kympin.
Kaikkihan me ymmärrämme hautajaiset eivät ole ihan halpoja bileitä.
Mutta kuitenkin niin striimaan niin kauan kun voin ja kykenen!

OK!

Lääkärin mukaan minä kuolen kohta! 🙁 todennäköisesti kuolen vuoden päästä! Lääkärin arvio on alle vuosi! Otsassa on kaksi syöpäkasvainta, kasvainten kasvu suht agressiivista.

Että näin mulle todennäkösesti käy!

Odotan

Odotan aamua, nyt kello on 05:37 että onhan se nyt jo aamu.
Taksi hakee mut 9:40 ja sitten körötellaan Oulun sairaalaan.
Lääkäri aika on 10:40 ja sitten kuulen viimeisen tuomion.
Minä ounastelen pahaa mutta niin kun sanotaan kaikki loppuu aikanaan!

Syöpä on uusinut! :(

Mun entisen nenän juuressa on kahden centin kokoinen syöpäpallo, siis syöpä on uusinut! 🙁 Voi saatana, perkele, vittu, jumalauta! Nyt vituttaa ihan helevetisti! Mutta muuta en toivo kuin vain että äitimuori kestää.

Mun motto!

Mulla on vain yksi motto ”yhteistyö on voimaa!”
Minä olen aina arvostanut erittäin paljon yhteistyötä vaikka se vaatiskin muilta osallistujilta aika pienen vaivannäön kuin yhdeltä keskeiseltä henkilöltä.
Siis muistakaa mun motto! Uskon että se kannattaa!

12.6.-19 18:42

Minä olen ajatellu että jos minä jonku ajan päästä kuolen tähän helvetin syöpään tai päädyn ihan sängyn omaksi niin kuitenki minä striimaan kaikki tapahtumiset ihan vain siksi että muutkin tietäisivät mitä on olla syöpäpotilaana omassa kotona.
Minä haluan pysyä Ranttilassa niin kauan kun vain voin sillä Ranttila on mun nykyinen kotini.